logo

Tel: 011/26.26.78

Nathalie Knoors Tandarts Hasselt
Steffi Borgers Tandarts Hasselt
Nathalie Vanstraelen Tandarts Hasselt
Jolien Souverijns Tandarts Hasselt
Jan Van Hoeymissen Tandarts Hasselt
Senne De Winter Paradontoloog Hasselt
An Vandeput Tandarts Hasselt
Kirsten Tandartsassistente Hasselt
Leen Tandartsassistente Hasselt
Saartje Tandartsassistente Hasselt

Team - Tandartsen

Groepsfoto Team Alldent Tandartsen

Tandarts Nathalie Knoors

Nathalie Knoors behaalde in 2010 haar diploma 'Master in de tandheelkunde' aan de KULeuven. Als tandarts deed zij ervaring op in twee grote groepspraktijken regio Limburg, in Hasselt en in Lummen. Omdat ze erg veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak en een vertrouwelijke arts-patiënt relatie, besloot ze zelf een praktijk te starten. Zo werd in 2014 tandartspraktijk 'All Dent' geboren. Ze streeft ernaar al haar patiënten een duurzame en esthetische oplossing te bieden. Ze beoefent de brede waaier van de algemene tandheelkunde. Dat wil zeggen zowel preventieve zorgen, zoals controles, conserverende zorgen, zoals vullingen, als prothesen en kroon- en brugwerk. Ze behandelt zowel kinderen als volwassenen. Voor orthodontische behandelingen en chirurgie wordt er samengewerkt met enkele specialisten.

Tandarts Steffi Borgers

Steffi Borgers behaalde in 2018 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met grote onderscheiding aan de KU Leuven. Overigens won ze de prijs voor meest verdienstelijke tandheelkundestudent en de prijs voor meest verdienstelijke in de kindertandheelkunde. In augustus 2018 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All dent. Als tandarts gaan haar interesses vooral uit naar endodontische behandelingen, kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Tandarts Nathalie Vanstraelen

Nathalie Vanstraelen behaalde in 2019 haar diploma 'Master in de Tandheelkunde' aan de KULeuven. Tijdens haar studie deed zij ervaring op dankzij een buitenlandse stage aan de universiteit van Lyon. In augustus 2019 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Haar interesses gaan vooral uitgaat naar de verschillende aspecten van algemene tandheelkunde en kindertandheelkunde.

Tandarts Jolien Souverijns

Jolien Souverijns haalde in 2020 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met onderscheiding aan de KULeuven. In oktober 2020 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Op dit moment volgt zij een postgraduaat waarbij haar interesses voornamelijk liggen in de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde en de kindertandheelkunde.


Tandarts Jan Van Hoeymissen

Jan Van Hoeymissen behaalde in 2012 zijn diploma 'Master in de Tandheelkunde' aan de KU Leuven. Gedurende de afgelopen jaren groeide zijn interesse in de endodontie (wortelkanaalbehandelingen), waarvoor hij heel wat stages en cursussen volgde. In april 2021 vervoegde hij het team van tandartspraktijk All Dent. Als tandarts focust hij zich voornamelijk op endodontische behandelingen. Hij werkt voor deze behandelingen ook als verwijzer voor andere tandartsen.


Tandarts An Vandeput

An Vandeput behaalde in 2021 haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ met onderscheiding aan de KU Leuven. Tijdens haar studie heeft ze ervaring opgedaan in Leuven, Brugge en Genk. In juli 2021 vervoegde zij het team van tandartspraktijk All Dent. Momenteel volgt ze een postgraduaat waarbij haar focus ligt op de verschillende aspecten van de algemene tandheelkunde bij zowel kinderen als volwassenen.


Parodontoloog Senne De Winter


Tandartsassistentes Kirsten, Leen en Valerie

De tandartsassistentes van de praktijk. Met een glimlach ontvangen zij de patiënten en maken ze alles administratief in orde. Het beheer van de agenda en de telefoon doen zij met veel enthousiasme. Ook het assisteren aan de stoel, het opruimen en het klaarzetten van de benodigde materialen behoren tot het takenpakket.